Baccarat Spelregels

Als je nog nooit Baccarat gespeeld hebt is het slim om de spelregels te leren. De Baccarat spelregels verschillen soms per variant. We behandelen op onze website de gewone versie. Bij Punto Banco kan je bijvoorbeeld andere spelregels tegenkomen. Voordat je gaat beginnen met spelen kan je deze regels doorlezen of even op het vraagteken in het spel klikken. Als je op het vraagteken klikt zie baccarat spelregelsje meteen de regels van de variant die je speelt.

Basis Baccarat Spelregels

De basis Baccarat spelregels zijn gelijk voor live baccarat en online baccarat. Je sluit een weddenschap af. Je gaat een weddenschap afsluiten op wie er gaat winnen. Gaat de bank of speler winnen of is er sprake van een gelijkspel. Door de juiste beslissing te maken win je twee keer je inzet of acht keer bij een gelijkspel. Het spel wordt vervolgens gespeeld door kaarten te trekken. De bank speelt twee kaarten en legt dit bij de bank en de speler neer. Als er nog geen 8 of 9 punten gehaald zijn wordt er nog een kaart getrokken. Op basis van de score na 2 of 3 kaarten wordt er bepaalt wie er wint. De speler met de hoogste score wint.

Hoe worden de kaarten geteld?

Bij de basis Baccarat spelregels worden de kaarten geteld als de waarde die erop staat. Een kaart met een 2 en een 7 wordt dus 9 en is een natural. De kaarten met een afbeeldingen erop hebben een waarde van 0 net als de 10. De Aas is één punt waard volgens de Baccarat spelregels.

Kom je met twee kaarten boven de 10 punten uit? Dan is je score het getal aan de rechterkant. Stel je hebt 15 punten dan is je score 5 en bij 18 punten is je score 8. Er wordt alleen een derde kaart gepakt als je score geen 8 of 9 is. Na twee of drie kaarten wordt de winnaar bepaalt volgens de Baccarat spelregels.

Derde kaart volgens Baccarat spelregels

De bank bepaalt of je een derde kaart krijgt. Dit mag je niet zelf kiezen. Als de speler of bank 8 of 9 punten heeft wordt er nooit een derde kaart getrokken. Als je totaal minder dan vijf punten is wordt er een derde kaart gepakt. De bank pakt voor zichzelf een derde kaart als de score 2 punten is ongeacht de score van de speler.

Bij 3 punten pakt de bank alleen een derde kaart tenzij de speler een 8 heeft. Bij 4 punten pakt de bank voor zichzelf een derde kaart tenzij de speler 0, 1, 8 of 9 punten heeft. Wanneer de bank een kaart pakt kan afhankelijk zijn van de variant die je speelt. Check dit eventueel in de Baccarat spelregels bij je online casino voor je gaat spelen.